Egyszerű csomagfeladás és átvétel üzletünkben!​

GLS csomagfeladás a Blacktip Informatikánál!

A magánszemélyeknek és az esetenként feladó cégeknek ajánljuk ezt a csomagfeladási lehetőséget a GLS CsomagPonton keresztül.

A csomagfeladás nagyon egyszerű: A feladó átadja a csomagját a Blacktip Informatikánál, és Magyarországon a feladást követő munkanapon a GLS kézbesíti azt. Az Európai Unión belül az átfutási idő 24-96 óra. A szolgáltatáshoz tartozik az automatikus csomagbiztosítás is, csomagonként legfeljebb 50 000 forintig.

A CsomagPonton feladott csomagok esetében nincs határidős kézbesítés, veszélyes áruszállítás és magasabb értékbiztosítás. Utánvétes csomagot csak Magyarország területén lehet feladni, magyarországi címzettnek.

5 méret – 5 árkategória
A csomagok árát nem a súlya határozza meg, hanem a mérete, így az ár gyorsabban és egyszerűbben kiszámolható. A csomagok belföldön legfeljebb 40 kg, exportcsomag esetében maximum 50 kg lehet. A körméret (2x a rövidebbik oldalak + a 1x a hosszabbik oldal) nem haladhatja meg a 3 métert, ahol a magasság max. 60 cm, egyik szélesség max. 80 cm és a hossza legfeljebb 200 cm lehet. A körméretről még több információt itt (pdf) talál, vagy nézze meg a GLS CsomagPont körméret / csomagméret oldalt.

Figyelem!
A feladott áru csak és kizárólag teljesen ép és sértetlen csomagolásban adható fel!

GLS CsomagPont árak

Egyszerű árképzés – csak a csomag mérete számít!

A méret meghatározásánál figyelembe kell venni, hogy a körméret (leghosszabb oldal + a két rövidebb oldal összegének kétszerese) nem haladhatja meg a 3 métert.

Öt méretkategória – XS-től az XL-ig, amelyek gyorsan és egyszerűen meghatározhatóak egy erre a célra létrehozott, speciális mérőszalag segítségével. A csomag súlya nem haladhatja meg a 40 kg-ot.

Árak

XSmax. 35 cm1 270 Ft
Smax. 50 cm1 848 Ft
Mmax. 65 cm2 070 Ft
Lmax. 80 cm2 743 Ft
XLmax. körméretig3 061 Ft

Előnyök

  • Csomagfeladás a lakóhelyhez közel
  • Nincs hosszú sorban állás
  • Hosszú nyitva tartási idő
  • Egyszerű árképzés

Biztonság

  • Általános csomagbiztosítás, max. 50.000 forint áruértékig
  • Online csomag nyomon követés
  • Átvételi elismervény

A csomagok körmérete nem haladhatja meg a 3 métert (maximális magasság: 60 cm, maximális szélesség: 80 cm, maximális hosszúság: 200 cm, maximális súly: 40 kg

GLS csomagátvétel a Blacktip Informatikánál!

Használd ki a személyes átvétel előnyeit!

Online vásárlásnál kérd csomagod üzletünkbe! Ha a webáruház felkínálja a ShopDeliveryService szolgáltatást, a feladás után már 1 munkanapon belül hozzájuthatsz a termékhez. Nem kell otthon várnod a csomagot!

A GLS a feladást követően 1 munkanapon belül kiszállítja az árut a kiválasztott GLS CsomagPontba (hozzánk), majd értesítőt küld a címzettnek arról, hogy a csomagod megérkezett. Az értesítést követő munkanaptól számítva 5 munkanap áll rendelkezésre, hogy átvedd küldeményed. Az online megrendelésnél akár 4 átvevő is megadható. A harmadik munkanaptól ismételt értesítőt küld a GLS, ha az áru még a GLS CsomagPontban van. Utánvét esetén üzletünkben készpénzzel fizethetsz!