Laptop szerviz2018-02-16T11:21:57+02:00

Laptop szerviz – notebook javítás

 • BGA javítás

 • HDD/SDD csere

 • Kijelzőcsere

 • Ventilátorcsere

 • Takarítás, portalanítás

 • Szoftveres karbantartás

 • Memória bővítés

 • Folyadék okozta károk elhárítása

 • Billentyűzet csere

 • Tápcsatlakozó javítás

INGYENES bevizsgálás 2018.03.31-ig LAPTOP és asztali PC esetén is.

Leggyakoribb prolémák:

Véletlen adatvesztés / törlés / formázás2017-06-13T21:15:04+02:00

A legfontosabb, hogy ha véletlen töröltél fontos adatot, amire szükséged van, akkor azonnal kapcsold ki a gépet.  Minél többet használod a géped, annál kevesebb az esély az adatok helyreállítására.

Hozd el hozzánk készüléked és helyreállítjuk az adatok amennyiben lehetséges.

Betört kijelző2017-06-13T00:59:53+02:00

Leejtés vagy egy billentyűzeten felejtett tárgy és a kijelző már reped is. Előzetes egyeztetés után akár szervizünkben is megvárhatod a készülék javítását!

Folyadék ment a készülékbe2017-06-13T00:55:16+02:00

Azonnal kapcsold ki a készüléket, húzd ki a konnektorból és távolítsd el az akkumulátort! Hozd el hozzánk a készüléket azonnal és mi orvosoljuk a problémát!

Melegszik a készülék2017-06-13T00:53:03+02:00

Az évek alatt sok por rakódik le a készülékbe, így fontos a készülék portalanítása, ventilátorok ellenőrzése és esetleges cseréje illetve a hőelveztető paszta cseréje.

A gép elindul, de az operációs rendszer nagyon lassan vagy egyáltalán nem tölt be2017-06-13T00:05:37+02:00

Sokszor szoftveres a probléma és szoftveres javítással, újratelepítéssel megoldható a probléma, de gyakori, hogy a HDD vagy SSD meghajtó sérült meg a készülékben

A készülék elindul, de nem ad képet2017-06-13T00:03:38+02:00

Ezt a problémát több minden is okozhatja, de a leggyakrabban sajnos az alaplapi videokártya adja meg magát, amelynek javítása költséges. Természetesen a kijelző vagy a szalagkábel hibája is ilyen problémát okozhat. De, ha a szerencsénk van csak a memória modul mozdul ki a foglalatból.

A notebook nem kapcsolt be, töltést nem veszi2017-06-12T23:59:33+02:00

Az egyik leggyakoribb probléma. Jobb esetben csak az adapter ment tökre, de sokszor laptopban található töltőcsatlakozó szorul javításra. Legrosszabb esetben az alaplap komolyabb meghibásodása okozza a problémát.

Gyors segítségre van szükséged?

Hívj minket:

+36207716800

Megbízhatóság, korrekt ár, garancia

Az általunk végzett javításokra 6 hónap garanciát vállalunk

Bennünk nem fogsz csalódni

Javításokra 6 hónap garanciát vállalunk!

Utángyártott adapterek akár 2 év garanciával!

Ha nem gazdaságos a javítás, akkor mi nem is fogunk rábeszélni!

Szerviz futár

Akár INGYEN!

Sokaknak gondot jelent a készülék szervizbe történő eljuttatása!

Ezért szervizünk Balassagyarmat és környékén mostantól vállalja a készülékek beszállítását üzletünkbe, amennyiben a helyszínen nem tudjuk azonnal orvosolni a problémát! Balassagyarmaton ingyenesen, környező településeken pedig nagyon kedvező feltétlekkel vállaljuk ezt a szolgáltatást!

Alaplap meghibásodás

A hordozható számítógépek “lelke” az alaplap. Ha nem kapcsol be a készülék lefagy az operációs rendszer, a kijelzőn eltérő színű kockák/vonalak jelennek meg valószínűleg alaplapi meghibásodás történt. Az esetek 98%-ában orvosolni tudjuk ezt a problémát alaplap CSERE nélkül is:

 • Chipset és videó ic csere ERSA munkaállomásokkal –minden alkalommal új chipset vagy videó ic kerül beültetésre
 • Túlfeszültség okozta meghibásodások
 • Töltésvezérlés, tápáramköri meghibásodások

Kijelző meghibásodás

Repedés-, törés-, beázás esetén a kijelző javíthatatlanná válik ezért csak cserélni lehet.

Bekapcsolást követően eltűnik a kép (halvány lesz) illetve pár perc után vibrálni kezd. Ebben az esetben valószínűleg kijelző háttérvilágításért felelős „inverter” hibásodott meg. Ennek az alkatrésznek a cseréje, javítása.

Kijelző mozgatására , hajlítására eltűnik-,elsötétedik a kép, valószínűleg az alaplap és a kijelző közötti szalagkábel sérült meg vagy szakadt el. A szalagkábel hiba vagy a kábel javításával vagy az alkatrész cseréjével gyorsan orvosolható.

Ha nincs háttérfény a kijelzőn, azaz a megjelenített kép csak nagyon halványan látszik (általában ütődés, nyomás miatt) vagy elöregedés hatására bordó árnyalatban jelenik meg a, a kijelzőben található CCFL fénycső meghibásodása okozza a problémát. Ebben az esetben is a cserét javasoljuk.

Csatlakozó cserék

Tápcsatlakozó, USB, jack(hang) , LAN (hálózat) , modem , potméterek törése illetve kontakt hiba miatti cseréjét rövid határidővel vállaljuk.

Folyadék ráömlés, beázás

Ha ilyen problémával áll szemben a készüléket teljes mértékben áramtalanítani kell (220V-os hálózatból kihúzni, illetve az akkumulátort eltávolítani a készülékből)!!!

Ha időben eljuttatja hozzánk a készüléket és az alaplapon nem korrodálnak el az alkatrészek ULTRAHANGOS tisztítással akár további költségek nélkül is orvosolni tudjuk a problémát. Billentyűzetek esetében a tisztítás sajnos nem mindig segít ezért általában cserélni kell.

Meghajtó meghibásodás

Merevlemez, illetve optikai meghajtók meghibásodása esetén akár üzletünkben is megvárható a hibás alkatrész cseréje

Memóriahiba

A számítógép úgymond “kék halállal” leáll illetve lefagy, okozhatja a memória meghibásodása is. A memória modul csere akár üzletünkben is megvárható.

Zsanér-, burkolat törés, repedés

Amennyiben a készülékhez van raktáron vagy még beszerezhetőek alkatrészek a munka elvégzése előzetes egyeztetés alapján akár meg is várható vagy rövid határidővel megoldható.

Billenytűzet-, touchpad csere

Nem működnek a gombok, ugrál az egér, nem érzékeli semmit a touchpad.

Amennyiben a készülékhez van raktáron vagy még beszerezhetőek alkatrészek a munka elvégzése előzetes egyeztetés alapján akár meg is várható vagy határidővel megoldható.

Töltő/tápegység hiba

Ebben az esetben a töltő cseréjét javasoljuk ha lehet gyárira vagy olyan utángyártott adapterre, aminek a fix és nem cserélhető feje van!. Meghibásodás esetén ez a hiba akár a notebook teljes tönkremenetelét okozhatja.

Minden esetben vizsgáljuk meg, hogy az adapter ment tönkre vagy a laptopon található csatlakozó hibásodott meg?!

Melegedés, hangos ventilátor

Nagyon fontos a készülék pár évente történő portalanítása. A takarítás során nem csak az évek alatt felgyülemlett port és egyéb szennyeződéseket távolítjuk el, de ellenőrizzük a ventilátorokat és szükség esetén cseréljük is őket. Ezen felül pedig a már megszáradt hőelvezető pasztát is cseréljük!

Bízd szakértőre készülékes takarítását. Elég egy rossz helyre becsavart csavar és máris átfúrhatjuk vele az alaplapot! Ne kockáztass!

Nyitva tartás

Hétfő: 9.00 – 17.00
Kedd: 9.00 – 17.00
Szerda: 9.00 – 17.00
Csütörtök: 9.00 – 17.00
Péntek: 9.00 – 17.00
Szombat: 9.00 – 12.00
Vasárnap: Zárva

Elérhetőség:

2660 Balassagyarmat
Kossuth Lajos 4-6 (udvar)

Tel: +36-35/500-391
Fax: +36-35/500-392

Mobil: +36-20/7716800

E-mail: info@blacktip.hu

Go to Top