Tudtad, hogy egy villámcsapás egy ezredmásodperc alatt milliós károkat okozhat?

Ha megtörtént a sajnálatos esemény fordulj hozzánk bizalommal.

Mit kell tenned? (hogyan néz ki a folyamat)

Az esemény bekövetkezése után értesítsd biztosítód, hogy elektronikai készüléke(i)d nem kapcsolnak be, nem működnek megfelelően.

A biztosítónak szüksége lesz a meghibásodott termékek típusára és a kár értékére. A kér esetén a teljes árat érdemes megadni, hiszen itt még nem tudható, hogy a javítás pár ezer forintból is megvalósítható vagy akár a teljes készülék cserére szorul.

Kisebb értékű károk estén (pl router meghibásodás) a biztosító sokszor szakvélemény nélkül is felajánlja a károk rendezését. Nagyobb összegű kár esetén viszont elengedhetetlen a készülékek bevizsgálása biztosító által elfogadott szakszerviz által. Balassagyarmaton hozzánk hozhatod az összes informatikai terméket bevizsgálásra.

Minden meghibásodott eszközre szükségünk van a bevizsgáláshoz. Amennyiben ez nem megoldható (pl beépített készülékek, kamerarendszerek), akkor kollégánk az otthonodban vizsgálják be a készüléked.

Kollégáink rövid idő alatt felmérik a villámcsapás által bekövetkezett károkat.

Készítünk egy mindenre kiterjedő szakvéleményt.

A szakvélemény tartalmazza a meghibásodott termékek megnevezését, sorozatszámát, javítási költségét illetve gazdaságtalan javítás esetén a cseretermék árát.

Kiállítjuk a számlát az elvégzett munkáról és alkatrészekről és a szakvéleményről. Ezeket a papírokat kell eljuttatnod a biztosítód felé, aki a kiállított dokumentumok alapján rendezi veled a kárösszeget.

Hívd kollégánkat:

+36207716800

Üzletünk:

kapu
üzletünk az udvarból
üzlet belső